top of page

Prémium marha termékek a legjobb forrásból

 

A cégvezetés jó érzékkel fedezte fel a hazai séfek hústermékek iránti igényét, és 2004-ben a vállalat kínálata ugrásszerű növekedésen ment keresztül a nemzetközi importból származó hústermékek forgalmazásával.

 

A Wild2000 Magyarországon elsők között kínált csúcsminőségű marhahús termékeket, először Argentínából, később pedig a világ számos tájáról, és kulcsszerepünk volt abban, hogy a vendégek egyre kifinomultabb ízlését kielégítő választékkal lássuk el a magyar vendéglátást.

 

2014-től Nagytarcsán saját hűtőházat üzemeltetünk, amely teljes válésztékunkból biztosítja a folyamatosan rendelkezésre álló és azonnal szállítható húskészletet.

 

Az évek során felhalmozott, utolérhetetlen tapasztalat, a magyar piacon egyedülálló termékválaszték,  a vevői igényekre mindig érzékeny ügyfélközpontúság, és a páratlan rugalmasság tette a Wild2000-t a magyar vendéglátás és kereskedelem legmegbízhatóbb hosszútávú partnerré.

 

Válasszon minket és legyen Ön is részese sikeres együttműködő partnereinknek!


 

TÖRTÉNETÜNK

Hústermékek szenvedéllyel

A Wild2000-t 2000-ben alapítottuk, hogy kiváló minőségű vadhústermékekkel lássuk el a magyar vendéglátást és kiskereskedelmet.


Cégünk néhány év alatt a magyar vendéglátás meghatározó szereplőjévé vált a legnevesebb magyar éttermek körében. Miként a hazai gasztro-kultúra igényei és az elvárásai fejlődtek, úgy növekedett a kereslet az haute-cuisine, csúcsgasztronómiai  trendeket kiszolgálni és egyre szélesebb húsválasztékot biztosítani képes beszállítók iránt.

bottom of page