top of page

Származási hely

 

Cégünk a világ számos pontjáról kínál csúcsminőségű marha termékeket, amelyek a legkiválóbb tenyészállományokból származnak, és mind a klíma, mind a legelők ideális körülményeket biztosítanak az ízletes marhahúshoz.


Magyországon elsőként kínáltunk vevőinknek olyan egyedi és különleges marhahús termékeket, mint amilyen az Egyesült Államokból származó IBP Beef (Észak-Dakota), a Greater Omaha Beef (Omaha) és a Creekstone Beef (Kansas).


De választékunkban éppúgy megtalálhatóak a csodálatos ízvilágú marhahúsok Ausztráliából és Új-Zélandból, Argentínából, Uruguayból, Paraguayból, vagy éppen Brazíliából.

MARHA

Mi kínáljuk Magyarországon az előhűtött prémium marhahúsok legszélesebb választékát. Sehol máshol nem talál a miénkhez akárcsak hasonlóan mély választékot marhahúsból, akár a származási helyet, akár a vágástípusokat illetően.


Fontos leszögeznünk: számunkra nem létezik olyan, hogy „marhahús”, és nem is csak az Angus bélszínre gondolunk, amint az izzó faszén fölött pirul a grillrácson. Attól függően, hogy ki az Ön vevőköre, milyen típusú ételekkel kívánja őket meglepni, mi mindig olyan termékeket kínálunk Önnek, amellyel örökre beivódik vendégei emlékezetébe az Önnél fogyasztott ételek mennyei íze.

A tökéletes választék, hogy lenyűgözhesse vendégeit

A tökéletes vágás
a szenzációs ételek alapja

 

Kápráztassa el vendégeit gasztronómiai szakértelmével és lepje meg őket a különféle vágásokkal készült marha ételek változatos íz élményével.


Ha vendégei szeretnének túllépni a már megszokott bélszín falatozásán, kényeztesse őket szemet gyönyörködtető és páratlan íz világú T-bone steakkel, zamatos New York steakkel, vagy az autentikus steak fogyasztók kedvencével, a szaftos rib-eye steakkel.

 

És ez csak néhány ötlet abból a gazdag választékból, amelyet az Ön részére kínálni tudunk!

Top quality beef products of Wild2000 from the best places of origin
bottom of page