top of page

Megbízhatóság

 

Olyan kényes termék esetében, mint amilyen a hús, elengedhetetlen, hogy a tányérra kerülő étel minőségbefolyásoló tényezőinek minden aspektusát folyamatosan és körültekintően felügyeljük. Éppen ezért minden beszállítónk kiválasztását gondos átvilágítás előzi meg, ahogyan megkülönböztetett figyelmet fordítunk a megfelelő tárolási körülmények biztosítására mindaddig, amíg Ön átveszi megrendelését tőlünk.


Ahogyan más termékek esetében, a húsok világában is márkák garantálják a folyamatosan megbízható minőséget. Cégünk olyan világhírű hústermék márkák magyarországi forgalmazója, mint az IBP Beef (USA), a Creekstone (USA), a Quickfoods (Argentína), a Nirea (Uruguay), a Friboi (Brazília), a Silver Fern Farms vagy az Affco (Új-Zéland).


Más termék kategóriák esetén, mint amilyen a kizárólag hazai forrásból származó vadhús, külön szerepet kap a rendszeres minőség-ellenőrzés és a vásárlói visszajelzések folyamatos nyomonkövetése annak érdekében, hogy a megrendelt hústermékek mindig a lehető legjobb minőséget képviseljék.

MIT KÍNÁLUNK ÖNNEK?

Csúcsminőségű hústermékek, különleges törődéssel

A Wild2000 Magyarország vezető prémium hústermék importőre és nagykereskedése. A világ minden tájáról származó csúcsminőségű hústermékeket kínálunk mind a vendéglátás, mind pedig a kiskereskedelem részére.

 

Ami azonban igazán megkülönböztet minket a többi húskereskedelemmel foglalkozó cégtől, az a működésünk minden területét átható szenvedély, hogy a legegyedibb és legkülönlegesebb vevői igényeket is kielégíthessük máshol nem elérhető húsválasztékunkkal. Professzionális készletgazdálkodási rendszerünknek és a saját hűtőházunk által biztosított tároló kapacitásunknak köszönhetően minden rendelést azonnal vagy az Ön által kívánt időpontban tudunk teljesíteni.

Rugalmasság és egyedi igények teljesítése  

 

Tapasztalatainknak köszönhetően, melynek révén képesek vagyunk adott hústermék legjobb beszerzési forrását megtalálni és kidolgozni a Magyarországra történő szállítás teljes logisztikai folyamatát, nem csak a már bejáratott termékeket kínáljuk állandó jelleggel, hanem bármilyen Ön által igényelt hústermék beszerzését biztosítani tudjuk.


Olyan rendkívüli kulináris csemegét szeretne kínálni vevőinek, amilyet Magyarországon senki más nem tud? Válasszon minket és megtaláljuk Önnek a legmegfelelőbb forrást, majd rendszeresen leszállítjuk Önnek a hőn áhított termékeket.

Versenyképes árak 

 

A minőség iránti eltántoríthatatlan elköteleződésünk ellenére jól tudjuk, hogy a vevők szűk szegmensétől eltekintve, akik bármilyen árat megadnak egy egzotikus falatért, az ételkészítési nyersanyagok bekerülési költsége legalább ilyen fontossággal bír.


Hatékony működésünk és erőforrásaink azonban egyedülálló lehetőséget nyújtanak arra, hogy ne csak a top éttermek, hanem bármely vevőnk számára csúcsminőségű hústermékeket kínáljunk a lehető legkedvezőbb áron. Legyen az egy hangulatos kisvendéglő, vagy sarki húskereskedés, amely minőségi hústermékekkel színesítené választékát, megtaláljuk Önnek a megfelelő termékeket és igényeinek megfelelően kiszállítjuk.

bottom of page